Välj språk:    

A-Creme – Historien bag

Det er ikke mange produkter som stadig findes 60 år efter lancering. A-Creme er dog en af de få. Og det er der en grund til: A-Creme er en unik creme til sart hud; ikke fordi den indeholder nogle revolutionerende ingredienser, men bare fordi den virker. Den trænger let ind og fugter huden. Den indeholder A-vitamin, er mild og lækker til brug over hele kroppen og er gavnlig for følsom og sart hud.

Spændende historie

Kemikeren Evert Berlin var i begyndelsen af 1950erne aktiv indenfor forskning og udvikling i lægemiddelindustrien. Blandt andet arbejdede Evert med udviklingen af hudplejeprodukter hos lægemiddelfirmaet Astra. Evert var fascineret af hudens egenskaber, og denne fascination, samt en unik viden bygget op via arbejdet i lægemiddelindustrien ansporede ham til at udvikle sin egen hudcreme.

A-vitamin centralt

Evert havde tidligt indset A-vitaminets gode egenskaber i hudpleje. Ligeså vidste han, at det var vigtigt med råvarer af høj kvalitet. Everts eksperimenter ledte ham frem til en hudcreme, som var blødgørende og som absorberes let af huden; uden at skabe irritationer – A-Creme var født, året var 1953.

Testet på tandlæger

For at vurdere A-Cremens blødgørende og fugtende egenskaber, lod Evert en gruppe tandlæger teste cremen. På det tidspunkt fandtes der ikke engangshandsker, og tandlægerne måtte i stedet ofte vaske hænder, blandt andet før og efter hver patient. Denne hyppige håndvask ledte ofte til tør hud for tandlægerne og de var dermed en udmærket testgruppe.

I dag for alle


Evert havde ret i sin antagelse – tandlægerne fik en uvurderlig hjælp af A-Creme og i mange år solgtes A-Creme som en del af sortimentet hos tandlægernes grossister. Nu er A-Cremen blevet for alle. A-Creme er hurtigt blevet et ”must” for alle, såvel ældre som børnefamilier. Årsagen er enkel – A-Creme fugter skånsomt og mildt, også selvom man har tendens til sart hud. Tak, Evert Berlin!

Spørgsmål og svar Produktfakta

Har anvendt A-Creme i over 20 år og er fortsat lige så tilfreds som første gang jeg brugte den.

Roberta Montoya

Jeg anvender altid A-Creme på tør hud, albue mm.

Ruth Sandford