A-Creme Anvendelsesområde

A-Creme er en fugtgivende og blødgørende hudcreme, som indeholder A-vitamin og har gode egenskaber. A-Creme er fed, men absorberes let og opleves let i brug. A-Creme hjælper huden med at opretholde den naturlige fugtbalance og blødgør huden. A-Creme indeholder velafprøvede ingredienser af høj kvalitet.

Effektiv mod tør hud

A-Creme har vist sig meget effektiv overfor tør hud, som er forårsaget af for eksempel stærk kulde, samt i forbindelse med sol og efter bad. Mange mennesker har oplevet bedring efter brug af A-Creme.

God for børn og resten af familien

Mange forældre anvender A-Creme til sig selv og deres børn. A-Creme er god for babyer med sart hud. A-Creme er velafprøvet (solgt siden 1953) og der har ikke været indrapporteret allergene reaktioner. Så man kan føle sig tryg ved brug af A-Creme, til babyer og på sart hud i almindelighed.

Skånsom og velafprøvet

I en svensk forbrugerundersøgelse med 184 deltagere oplevede 91 % at A-creme var fugtgivende og blødgørende og 92 % vil anbefale A-Creme til en ven. Det er værd at bemærke at erfaringerne fra næsten 60 års brug viser, at der ikke er indrapporteret allergene reaktioner. Dette anses for relativt unikt. Vi hører ofte fra kunderne at de oplever A-Creme som værende skånsom og skøn at anvende. Derfor har mange kunder med sart hud anvendt A-Creme med rigtig godt resultat.

Markedets bedst afprøvede vitamin creme ?

A-vitamins historie strækker sig tilbage til begyndelsen af 1950erne, da den blev udviklet af kemikeren Evert Berlin. Mange hudplejeprodukter er kommet og gået siden. A-Cremes lange historik og trofaste brugere er bevis for A-Cremes gode egenskaber og høje kvalitet. Dette indebærer at du kan føle dig tryg, når du anvender A-Creme.