Vanliga frågor och svar

Här hittar du vanliga frågor och svar om A-creme. Hittar du inte svaret på din fråga kan du kontakta oss här.

Hvorfor skal man anvende A-Creme?
A-Creme er en rigtig god fugtende og blødgørende creme, med mange gode egenskaber. A-Creme har et højt fedtindhold, men absorberes alligevel let af huden. A-Creme er rigtig god på tørre og udsatte steder på kroppen, for eksempel på hænderne, fødderne og albuerne osv. A-Creme har vist sig at være meget effektiv i tør og kold luft, men kan også bruges for eksempel om sommeren ved solrigt vejr samt efter bad.
Hvad är forskellen på A-Creme og en dyrere hud creme?
A-Creme er økonomisk i brug, på grund af dens kvaliteter og brede anvendelsesområde. Formålet med at udvikle A-Creme var at skabe en skånsom og veltolereret hudcreme af høj kvalitet. A-Creme indeholder kun velafprøvede råvarer af høj kvalitet og er økonomisk i brug.
Kan man bruge a-creme hvis man tidligere har oplevet en overfølsomheds-reaktion?
Hvis man har mistanke om, eller fået konstateret, overfølsomhed skal man altid være forsigtig. A-Creme har dog en lang historie og er velafprøvet (solgt siden 1953). A-Creme er veltolereret og der har ikke været indrapporteret allergene reaktioner. Så man kan føle sig tryg ved brug af A-Creme, til babyer og på sart hud i almindelighed
Kan man anvende A-Creme ved kulde og frost?
A-Creme er et godt valg ved koldt vejr eller frost. Det er en gammel misforståelse at hudcremer som indeholder vand, ikke bør anvendes i kulde og frost. Vandindholdet i A-Creme fordamper hurtigt og tilbage bliver de gode fedtstoffer og olier, som netop beskytter huden i kulde og frost.
Kan man bruge A-Creme som ansigts creme?
A-Creme kan bruges som både ansigtscreme og på resten af kroppen. På trods af A-Cremes høje fedtindhold så absorberes den let uden at fedte. A-Creme er af mange opfattet som et godt og økonomisk alternativ til væsentligt dyrere ”mirakelcremer”.
Kan man bruge A-Creme selvom man har sart hud?
A-Creme har eksisteret og været solgt siden 1953, så denne creme er en af de mest gennemprøvede a-vitamin cremer på markedet. A-Creme er skånsom mod huden og er behagelig at anvende. Derfor kan man føle sig tryg når man bruger den; selvom man har sart og følsom hud, eller anvender den som hudcreme.
Kan man bruge A-Creme for ofte?
Nej, hvis man har et stort behov for en fugtende og blødgørende creme, så kan man roligt bruge løs af A-Creme i det omfang man finder det nødvendigt. Der findes ingen risiko forbundet med at man bruger A-Creme ofte. Hvis man har meget tør hud, så kan det ofte være en fordel at bruge A-Creme ofte i en periode og efterhånden som huden genfinder sin fugtbalance, kan man skrue ned for forbruget.